We're having the time of our lives



Nu är de slut på en mkt bra helg. I fredags firade vi Tönt som sakt, vi var 6 härliga tjejer hemma hos T som mumsade cupcakes, spelade spel, skrattade & dansade. Bilder från den kvällen kommer snart.
I lördags åt jag med pojkarna i hamnen, sen gick vi hem till Lille & jag & lilla S gjorde kladdkaka. Den var lagom klar när Andie & Nilljus gjorde oss sällskap, då tog vi kladdkakan & en termos kaffe & satte oss på fiskeberget & myste tills de blev alldelses för kallt då avslutade vi kvällen med att nästan somna framför "die another day" hemma hos snahr.

Ikväll cyklade jag, Nilljus & Lille till Vibberholmen där vi svullade i muffins, popcorn, chips & drack kaffe (jag har drukit 3 koppar kaffe den här helgen, vad har hänt? :o) Sen cyklade vi hem till Nilljus där vi lekte i ps & gjorde ett reklam-blad till min hor-rörelse hahah vi är helt sjuka i huvudet, nästa vecka ska vi göra ett till lilla s's "cheap porn" ^^ haha åh jag älskar våran sjuka humor! Imorn blir de att vara på Hantverk hela dagen, börja med projekt arbetet, blä, sen blir de tandläkarn, mer blä. Nu sängen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0