3 down to 2

yes, tre namn blev helt plötsligt "bara" två! starkt jobbat martina! så skönt när man helt plötsligt känner som vanligt för personen igen, de var nog bara en 24h crush i think. good good!
one to go!
wish me luck!

Kärlek<3

I'll Forget You

Dom där jävla namnen som bor i mitt huvud! jag blir tokig! & dom är tyvärr fortfarande 3, just nu så snurrar dom mer än vanligt, har väll mej slälv att skylla men, bdb är som en farlig drog va fan! ser man en bild på den ena då tänker man på honom, sen läser man den andras namn jag då är de ju bara han jag tänker på ett tag & sen träffar men den tredje ja då är de han som snurrar själv där uppe!
jävligt smart! nej inte ett dugg..
sucksucksuck

får ta & göra nåt annat, kanske duscha, så vattnet sköljer bort pojkarna där uppe! ska skrubba mitt huvud extra noga så kanske dom försvinner på riktigt & inte bara min löss i min kalufs! vem vet? (jag har inte löss de bara lät bra okey?)

Kärlek ♥

Ramlar

vilken seg dag! suck! eftrsom att jag gick upp så jädrans tidigt så blir dan exktra lång, (lång)tråkig
har mest suttit vid datorn först på altan men nu i soffan (så himla praktiskt me laptop) & tittat runt på en hejdrans massa bloggar, har även ätit misslyckad managryns-gröt, massa glass & tyckt synd om mej för att jag haft tråkigt & var/är hungrig. Är ensma hemma, älskar att va de, bara de att jag börjar bli lite sällskaps sjuk, alla andra i familjen gör massa annat så jag får ta vara på tiden & typ jobba undan massa halvfärdigt & alla små läxor vi fått!
fast plugga på en lördag? öhh nej skulle inte tro de, sket i de jag sa nyss!
lyssnar på gammla skivor gör jag såklart & läser igenom min hög med halvlästna tidingar, jag älskar tidningar & jag har typ all tid i världen i veckorna men ändå så blir de bara en hög av alla olästna tidningar, synd men nångång en månda senare blir dom faktiskt lästna, bättre sent än aldrig!

nilljus är nästan frisk nu, feber-fri iaf, så hon kommer med & leker med oss ikväll hos lille, mysss!
jag längtar! sitter redan & klurar på vad jag ska ha på mej, fast att vi typ bara ska kolla på film kan jag inte låta bli & att försöka komma på en "perfekt" outfit, helst på ett sätt jag aldrig matchat ihop plagg på förut, jaja de blir nog bra, skulle vilja ha mysbyxor för en gångs skull men dom är borta! har inte haft dom på hela sommaren & ändå har dom sprunigt & gömt sej! lite smått ireterande, tur att de inte är något annat mer viktigt plagg som rymnt iaf!

Kärlek babez<3

Steg upp på morgonen Innan min dag var riktigt vaken

...Oh vilken härlig dag

kl är 9.46 på min dator & jag är vaken (!) har nog aldrig gått upp såhär tidigt på en lördag friviligt förut, visst har jag gått upp tidigare men då var de av väckarklockan & pga att jag skulle någonstans, men nu vakande jag exakt kl 9 för egen maskin & var sjukt kissnödig, tittade på klockan & fick en chock när den visade kl9! men smög ner, satte mej på altan i solljuset & med datorn en kopp te & några tidningar så himla mysigt! kände att jag inte kunde sova mer har sovit i 10h nu, la mej tidigt igår, var så himla trött, ansträngande att börja skolan minnsan^^ pappa & magus, (kompis till familjen) är på gatan här & snickrar & hjälper en granne me hans hus, becka sov (hon sitter just nu framför mej & hinkar oboy) & mamma jobbar, home alone me beckis alltså:)
de blev ingen film igår så jag la mej tidigt ist, ska hem till lille ikväll me familjen så de blir nog rätt sent i natt ist!
en annan kul grej var att när jag loggar in på msn så var även nilljus inne, vad är oddsen att vi går upp lika tidigt & på samma morgon??:O tihi vi tyckte de var himla skoj iaf:)

ska nog ta mer frukost om de nu går har fortfarande ont i tänderna:(
jaja får väll säga: GOD MORGON oxå:)

Kärlek<3

There may not be more than one of you



3 bilder, 3 av mina favorit bilder faktiskt, & ni kanske ser en röd tråd lr egentligen en svart/vitt tråd, för de är just de, alla är ju i svart/vitt + att alla håller i en cigg, & jag älskar ju svart/vita bilder & tycker även de är snyggt när det är ciggareter inblandade! jaa, jag vet rökning dödar men kan ändå inte låta bil att tycka att de är som gör halva grejen på dom här 3 bilderna! men vi kan väll låsas att dom bara håller i ciggen & inte dra några bloss,så alla blir glada & nöjda:) vilken fredsmäklare jag är!
mne txb till bilderna, vet inte vart jag snott dom ifrån tror att den längst upp tagen från http://thatshot.blogg.se har även ritat av den bilden förra terminen till bild-lektionen så att skulle få VG i bild, självklart lyckades få det sen:)

Kärlek

Always taking all the spotlight

jaa juste de ja, skulle kanske visa vad lilla jag pryde min smidiga, väll tränade (lr inte) kropp med idag, för jag kände mej så jävla bekväm som om jag hade en mysig pyjams på mej, fast lite snyggare & lite mer passform!
lite anurlunda outfit bild eftersom att man inte ser hela mej men jag tyckte den här bilden är så jävla ball eftersom att halsbandet blir i fokus & skorna blir suddiga! sen är jag ensam hemma så ingen kan ta kort på hela mej,
så, såhär får de bli :)

080829:

Svarta leggings(trasiga, blä) - hm
kjol - avklippt linne från hm
lång linne - snott av julle, gina
svart/vit-randig trekvarts tröja (as mysig) - 2hand (25:-)
halsband me tro, hopp & kärlek - glitter
skor, gula "converse" - new yorker

+ kofta & mammas gammla väska!

fan vad kul de va & skriva vad man hade & var de kom ifrån :D

                                  

Behöver jag säga att jag lyssnar på gammal skivor igen? ;) nu är de hela min hög av "absolute kidz" tihi, länge leve 90-talet! YEAH!

Kärlek<3

Cause of you I forgot the smart ways to lie

Varm nyponsoppa (då tänkte jag på jimmi som dricker de 24/7)
En rostad macka (jävligt svår äten efter som att jag inte kan bita av, var & spännde t.ställning igår, blä)
En iprem 400g + vatten (jaa jävligt ont hade jag, ja)

En fralla i skolan (7spänn, fick bryta av bitar me fingrarna pga ovan)
En till iprem 400g + klunk cola (tack josse<3)

Pasta Alfredo (frysmat från Findus)
Äppeljuice (finns de någe godare??)
En mina daim-strut (tihi "efterrätt")

1 X.ray, energi-dryck ( min nya favo)
Några bitar godis (sorry syrran!)
Ett pakt nudlar (biff smak)

hmm jaa de är nog allt jag ätit idag, jävligt mkt energi i all den maten men men! ska äta kykling & potatis sallad snart oxå, nam nam :)
lyssnar på gammel bland-skiva just nu, "Absolute music 29" tihi, älskar gammal skiver, de är nog de ända jag lyssnat på hela sommaren, värsta nostalgi-trippen! älskade 90-tal<3

Kakmonstret säger: hejsvej & Kärlek

And you're the reason that I breathe

Ohoj sailors!!

dom senaste dagarna har jag spenderat på det sättet jag älskar mest, med min lilla familj:)
tycker nog mer om att umgås med min lilla nya familj (mina närmsta kompisar) än med min "riktiga" familj fast säg vem som inte gör de?
jaja i tisdags så var jag hos Nilljus, jag grät massa tårar över männsikor som inte förtjänar mina tårar men nu har jag bestämt mej, nu är de nog! jag har kommit till stuppet, fallit & fallit flera gånger om men nu jävlar är jag snart txb på toppen, & de är tack vare er <3 för att göra mej gla igen så dukade nilljus fram ljus på golvet & så satt vi där på kuddar & delade på en pizza & salta pinnar, hon är bra söt min Nilljus:)
dan efter så lekte jag ännu en gång me nilljus men nu var även matilda & jessie med kul kul
hade sönder doris då oxå, men har fått låna dolores så länge till jag köper en ny, så de funkar ganska bra!

igår var vi hos nilljus (igen^^) & myset me hela lilla familjen himla myyys jag älskar ni vi är alla samlad, fast nu är jag ännu mer förvirad över vad mitt hjärta vill, känns som om min hjärna & hjärta inte ricktigt vill sammarbeta, typiskt!

hade även världens skönaste skoldag idag, 3 lektioner & på 2 av dom kolla vi film & på ena hade vi även avslappning (behöver jag tillägga att jag slockan?) sen slutad vi halv 12 :) snacka om bra fredag!

Nilljus är sjuk, feber så får se om hon orkar att kolla en rulle ikväll, lille har match & dom andra skulle festa i think, så får se om de bara blir jag & nillis isf!

under hela dan har 3 namn snurrat i mitt huvud, fan jag tycker de är jobbigt när bara ett namn är där upp & rör till, men nu är 3(!), de är ju nästan 2 för mkt! jaja, väldigt fina namn är de iaf :D får se hur helgen slutar så man kanske kan få strycka några namn, lr vem vet de kanske tillkommer några namn :O nej då blir jag nog galen om de skulle hända:S

ska försöka ta mej i kragen nu & kolla min mail i think!

 A JUST!

Kärlek<3

In your face and the door keeps slamming

jävla skit dag
jag tappar allt, datorn cpar
blir så frustrerad på allt!
har fan inget att göra
började grina förut när jag hörde Gwens "4 in the morning"
allt bara blev för mkt
mitt huvud vill fan inte som jag vill längre

vet inte vad jag ska skriva, allt känns bara åt helvete!
bättre blir de inte av att du bor i mitt huvud heller!
jävla skit!

Kärlek

All I do is eat and sleep and sing

sitter i morgonrock.
lyssnar på kent.
värmer frysmat till "lunch" för tredje dagen i rad.
äter billig choklad.
har ont i ryggen.
slöar vid datorn.
väntar på att få kraft till att gå & duscha.

de är tisdag jag är ledig, de är de här jag gör när jag är ledig & ensam hemma.. ungefär!

pling!
maten är klar hälsar micron!
bra chokladen tog just slut..

Kärlek


och stora blir små och liten blir stor som om allt bara gick runt...

försökte skriva av mej de jag funderar över men de var så svårt, läste denna text & den passade perfekt på just de jag funderar på just nu, tajming lr ödet?

Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you

Jordin Sparks-next to you

behöver inte tilläga någe mer

Kärlek

The new beginning

Ny termin, nytt hem klassrum, nytt schema, nya förhoppningar, nya secretcrushs & ny blogg. igen
de här nog tretielfte gången jag startar en ny blogg lr tar bort alla inlägg för att böja om! men men sån är jag, kan aldrig bestämma mej vad jag vill.
jaja, här är jag iaf, får se hur läge jag stanar! jag lovar inget iaf!

började skolan igen igår, 10 veckors sommarlov (jag fick egentligen 11 veckor^^) bara flög iväg! men en underbar sommar har jag haft iaf, har nog aldrig fått så mkt kärlek på dom här veckorna, underbart har de vart & en ny liten familj har jag fått oxå bestoende av mina alldra bästa & närmsta vänner!

men de gick bra att börja skolan, kul att träffa min knasiga klass igen & alla lärare, nytt schema (som var jävligt chill) nytt skåp mm slutade kl10.10 så de var a pice of kake!
hela dan igår var underbar! var så jävla lycklig bara för att umgås med familjen & för att de var underbart väder på eftermiddagen gick i shorts tom!

är även ledig idag & imorn, börjar med praktiken först nästa vecka, så jag ska bara chilla i dagarna 2!
tummen upp!

Kärlek

RSS 2.0