| tiotusen | meter | upp | i | luften | ser | jag | allt | så | klart |

när världens mest dumma vecka blev torsdag kväll, umgicks jag med céline. vi åt max, gick till statoil, skrattade åt fina martin i bb & somnade tillslut i soffan till en dålig film. & lite då mellan smällt glass & fötter i ansiktet, började den dumma v.20 bli till en bra v.20.
¯
fredagen började med ännu mera glass, till frukost, & varma fötter. gick över till julia. damsuga, äta max & hämta astrid i vagnhärad, åke till nyköping igen för att hämta upp céline. dra mot norrköping. på med spenderar-byxorna & bara må bra med fantastiskt bra sällskap. väl hemma igen öppnade vi egen pizzeria med de fina namnet; 'pizzeria vad god dröj'. vin, singstar & utgång i vanlig ordning. möta upp med grabbarna. se min nyblivna man i vilmet & bli galet fladdrig så rickard blir av med halva ölen i glaste sitt. men de gör inte mkt. vi möts på terassen, delar lite cancerpinne & festival-minnen. springa på finaste barndoms vännen vilket resulterar i cider i ögat = halft blind. skaka sina lurviga på dansgolvet & trots att de spelas ovanligt dålig musik kvällen till ära, så gör inte de heller så mkt, för jag är här nu, i dimman, den bekymmersfria, trygga dimman som jag längtat efter hela dumma veckan. vi stuffar runt som galningar & när resten lämnar för frisk luft, blir jag kvar med mannen min under dom blinkande, epelepsi framkallande lamporna. & jag kan inte låta bli att le när vi för en längre evighet andas i samma takt. du trycker mig så nära som de bara går & jag försöker nypa mig i armen. när luften börjar ta slut & nikotion-begäret blir för stort, söker vi oss till den enda tomma platsen på terassen. prata brud-hockey med dina kompisar & blir uppsökt av mina brudar. vi delar på oss & jag för äntligen bryta ut i ett slags hoppe-toss dans, seger rus & ännu mera drinkar. dax för hemgång & kebab & vi hinner inte ses igen & säga hejdå, men vad gör de? allt har sin tid. gå den förbannande sthlm-backen upp & dela soffa med astrid.
¯
lördagen spenderades först med att jobba mig tröttare än tröttast. hem en vända för att packa om & sen in till staden & på't igen. kör på den klassiska kombon med singstar & vin ikväll igen. 4 härliga damer som stör grannar & stuttsar runt som galningar på vardagsrums golvet. rädda klänning från rödvins fläckar & ha kläd-ångest fast att halva garderoben är ner packad. när céline ansluter åker vi taxi céline till kvällens stundande 25 års fest. men vi hinner knappt komma dit förns vi åker vidare på nya äventyr, hamnen, cocktails & tillslut tellus. men allt jämförs med går kvällens underbara stämning & lycka så kvällen blir kort & vi drar & äter kebab ist. mkt bättre. passar på att åka taxi pappa hem när han ändå är i stan. få sova i min egen säng. finns nog inget bättre.
joo, kebab & lyckorus är nog snäppet bättre när jag tänker efter. freden.

Kommentarer
Postat av: Julia

En helt underbar helg alltså! <3<3

2011-05-22 @ 22:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0