01:19


jag vill vakna brevid någon. vakna & se en ryggtavla som tillhör någon som gör mig knäsvag & galen vill bli kysst i nacken där jag är som mest kittlig. vill mäta min hand med någons & upptäcka att min lilla hand nästan försvinner. försvinner på ett bra sätt. vill uppleva den där ovistheten & spänningen man känner innan man riktigt vet, vart man har varandra. exakt. vill vakna upp efter en knasig dröm & upptäcka att jag fått ett sms under natten som berättar inget särskilt men samtidigt något om man läser mellan raderna. om man kan läsa mellan raderna vill säga. vill dela en tystnad, en tystnad som för en gångs inte gör mig nervös & rastlös, utan en tystnad som gör percis tvärtom.
men främst av allt vill jag ha ett svar. ett ja. eller ett nej. de måste jag ha för att inte fastna i detta ingemanslandet.
21 dagar kvar. kort tid. för en svår plan. med ett förhoppningsvis. lykligt slut. b.

Kommentarer
Postat av: P

åh vad fint skrivet martina. och jag förstår din känsla precis även om du för tillfället nog känner att du är ensammast i världen. puss

2009-08-03 @ 14:20:33
URL: http://percie.blogg.se/
Postat av: emma

jättejätte fint martina. och det kommer. man tror att man ska dö för att det aldrig slår in. men man dör aldrig, jag lovar. för det slår in. alla dina drömmar.

2009-08-04 @ 16:34:14
URL: http://ifwinterends.blogg.se/
Postat av: madelene

ja, jättefint skrivet :)

2009-08-05 @ 22:27:16
URL: http://maddesh.blogg.se/
Postat av: Lajl

o jag vill.. också.. så mkt av de du skrivit. fint. mkt fint.

2009-08-09 @ 23:34:25
URL: http://lifeoflajl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0