Kokosnöts saft

Hade tänkt skriva en massa men mina ögonlock orkar inte det just nu fast att kl bara är halv 3 men jag har haft en tuff vecka med sena kvällar. så nu ska jag se på "PS. I love you" som jag fick låna av min söta jos idag, alla brudra i klassen hade gråtit floder till den & jag är ju 3 ggr mer blödig än dom så jag ska kura ner mej, bunkra upp med näsdukar & fira att min HÖSTLOV08 just har börjat!

Tack care!


Höstlöv & Paris, kan det bli bättre?

Love Always Remains

Jag har funnit en nytt bra band som jag knarkar just nu, tycker så jävla mkt om deras sound & röster, sjukt grymma!
går inte & beskriva deras musik med ord ni får lyssan på dom sj ist
(anna du måste lära mej hur man får upp youtube videos å bloggen!)
Bandet heter MGMT:

"Kids"
"Time To Pretend"
"Love Always Remains"
"The Handshake"
"Weekend Wars"

"Kids" var den jag hittade första, de var genom den jag hittade MGMT, hittade den på en blogg, not remember vilken men men, "Time to pretend", kände jag igen sen innan, men hade ingen aning att de var dom, jag tror ni känner igen den oxå, särklit beaten i början när ni lyssnar på dom!
Åhh "Love Always Remains" är såå fin så fin! Lyssan Lyssan Lyssna!


MGMT MGMT MGMT MGMT MGMT MGMT MGMT MGMT


Im a Happy girl, with a Happy, Happy smile^^

Tjoooohoooo:D

H&M Idag ju, himla bra dag, för massa mysigt folk var & hälsade på mej & de gillar ju jag^^
Först kom lilla Viktor som hade gått tidigare från praktiken sin för han skulle till "tandläkarn" smart grabb de där^^ hehe
så vi stog & fluma i tre år & garavde ihjäl oss, helt plötsligt hoppade Jessie & Nilljus på mej & skrämde mej, himla gla blev jag för de är inte ofta jag träffar dom (jaja jag träffar N typ 654 ggr om dan men iaf, inte tillräkligt) men dom hade lite bråttom så dom gick efter en stund, sen 2sek efter träffade jag Isabell.
på fikat när jag shoppade så träffade jag fina Säll, har inte sett henne på evigheter & hon hade as fina örhängen & sjal på sej som hon fått av mej tihi:D
efter fikat träffade jag på Adam som hade "fixat flinten" som han sa som jag skratatde åt för de låt så skoj & så hade han snygg jacka/rock, köpt på H&M såklart(Y)

Min Mor fyller 44år idag, vi har just grattat henne & ätit fryst äppel paj (min familj i ett äppelskal hehe) & massa Vaniljsås muuuums!
så på både Lunchen & på Fikat köpte jag presenter tilll henne, från mej & pappa med pappas pengar(Y)
hon fick en kofta som hon jag ska dela på (A) & 2 andra tröjor, 1 topp, 1 sjal & ett halsband, så himla bra när man har rabbat på H&M då kan man handla dubbelt så mkt fast billigt de gillar jag!

Pappa & jag var även på Opera på vägen hem så idag blev pizza på en onsdag idga
("kakor? på en torsdag??"- Johan Glans, Majas favo)

köpte även världens längsta & tjokast (&mysigatse) halsduk idag oxå, på rea 5 guldpengar bara, så nu ska jag bo i den till man kan bada igen, alltså till mitten på juni typ!
de blev en skjorta till pappa oxå, super snygg tycker jag (sjävklart betalde han hehe)

Nån dag i framtiden ska jag visa er alla nya fynd mm mm mm... pust!

Kärlek från Vaniljsås-prinssesan♥


Darlings, I say good night and good bye

Tänkte bara säga GOD NATT innan jag stänger av datorn & slaggar, sitter just nu i pyjams & lyssnar på "For the sun" med Amanda Jeansen & har just borstat tänderna!

Idag har jag bland annat jag & Henke haft Youtube-disco på hanverk, jag & Viktor har lyssnat på The strokes (N stolt över mej va?) upptäckt att Tiger Lou är jävligt bra & att jag & N kanske ska gå på de^^ vad har jag gjort mer? ätit världens största mufffins oxå, mummmmms:D mm mm

nej fan ja skulle ju sova ju! typiskt
H&M imorn, najs najs, snacka jobb, gå till bibblan & köpa present till mor står på kom ihåg-listan!


Kärlek♥

20 oktober- Sitter på lektion, UF

sitter på UF lektionen igen...suck! nu är Josse, min lilla champintjon (kompantion) sjuk så jag har mass & göra men jag fattar ingenting & de är så tråkigt så tråkigt.
just nu har vi rast & jag sitter & kollar bloggar & tittar igenom vad jag har för bilder i min mapp här, bilderna kan delas upp i 5 kategorier:  teckande bilder så som på Alice i underlandet, skit snygga modell-bilder, bilder på Marliyn Monroe´& Jeams Dean, bilder på blommor(?) & självklart massa bilder på PARIS (har jag sakt att säll ska åka ditt med sin franska-grupp? Avis.se!!!)
happ, nu har jag kollat på alla bilder. nu då? usch UF är så jävla piss bläigt!
jaha nu börjar vi igen blääää!


Bild: skulderblad från min lilla bildmapp

Kärlek♥

Höstlovs planering

Höstlovet är bara en vecka bort, skönt säger jag!
jag började tom räkna ner till höstlovet samma dag sommarlovet slutade & då var de 9 veckor kvar & jag fick panik över att det typ var "ett helt sommarlov kvar till Höstlovet" (i veckor alltså) men nu, fux flux så är de bara 1 vecka kavr & dom har 8 veckorna har gått så in åt helvet snabbt! helt sjuk!

Iaf har redan en hel del inplanerat innan & på Höstlovet & de värkar som att de kommer bli ett jävligt skoj höstlov & de gillas!

V.43
Fre: 1 års middag på Hyttan
Lör: Fest hos Tess
Sön: Åka till mormor?

V.44 Höstlov
Mån: Är hos mormor i trosa?
Tis: Åka hem från mormor?
ons: ?
Tors: Halooween fest på Birgers
Fre: Nilljus Middag?
Lör: Henkes 18 års fest
Sön: ?

Ska kanske åka till Trosa & mormor & morfar, men de är inte bestämt ännu min mor är ju så jävla seg!
men jag hoppas vi kommer iväg iaf, jag & mormor ska rensa hennes vind på alla skor & kläder hon har där,
som en 2hands butik fast på vinden, me like a lot:D
sen ska vi kanske allesamans (lilla familjen mfl mfl) åka till Oxelösunds badhus nån dag oxå, men de är oxå flytande så länge.
ska försöka kläma in träff & mys med Facethree oxå & en fika med Tönt oxå kanske?
måste oxå plugga oxå & vila upp mej, men de ligger längst ner på min "att göra"-lista, är de lov så är det!


I thought that I should let you know That my heart is Damaged

Ja vad va de ja sa?? I know myself^^

Iaf sitter just nu & Yuotubar, & ni bara måste lyssan på den här låten:
Danity Kane - "Dameged"
Så sjukt bra, man blir Happy fast att texten är sad (svengelsak)

så spana in den här:
http://www.youtube.com/watch?v=-_fdkPU9EXE&feature=related



Sunday Morning

You look like me on Sunday

Sitter i morgonrock & har tittat på oändligt många bloggar hela morgonen, så nu är jag super insperirad vill jag lova!
Beckis sitter här brevid & spelar sims 2 på PS2, hon gör typ en grön alien-gubbe ("titta UFO-ägg!")
Mitt internet går så sjukt snabbt just nu så de gäller att passa på att titta runt på alla internets skrymslen!

vet inte vad jag ska göra idag, beta va lite på min To Do-list & så I think, Söndgar = Städ, fix dag! Så är de i min kalender.

Helst av allt skulle jag vilja springa runt med alla mina Bruds & 2hand shoppa as billigt, fika, fota, hoppa i lövhögar & bli glad i hjärtat! men nu så blir de städ ist, men på det komande Höstlovet v.44 då jävlar! då ska jag & Nilljus fota & gå promenader stup i kvarten, lr hur N?

Tänkte att jag skulle tipsa lite om mina favobloggar nån dag, lr de blir nog under flera dagar för jag har så många favoriter^^ hehe Blogg-nörd som jag är, som Henka brukar påpeka, han tycker att jag bara har koll på H&M & bloggar, sant, hehe

Nej nu ska jag börja röja lite, men men vet ju aldrig, de kommer nog upp ett inlägg om några minuter iaf! måste ju passa på när mitt internet är på min sida!


Bild: Sthlm, Gröna Lund summer08

Kärlek så länge♥

You win my eyes For you're all I want in my life



Favorit i Repris, Miranda Kerr, my darling and Black/with

But you're my angel in the night

You are my light in the dark
You are the beat in my heart
But that is not enough, will I ever be by your side
 
?

I try my best to satisfy, but all you do is wave me goodbye
I don't know what I'm gonna do, but I'm so crazy about you







B K Q ?

You are my light in the dark

Hej bloggen min!

Ja torsdagen var åt helvet, som ni märkte"/ men när man mår sådär dåligt då märker man där i mörkret vilka som verkligen bryr sej! Älskar min klass nu mer än någonsin eftersom att dom var så söta mot mej när jag mådde som jag mådde i tors! & så fick jag stöd från oväntat håll & de gör mej så glad så glad, men samtidigt förndersam! ni förstår stöddet kom från en av pojkarna i mitt huvudet & jag trodde inte att han skulle bry sej, men tänk vad fel jag hade! jaja
Tack alla som stöttade mej puss på er ♥

Igår fredag mådde jag lite bättre men kände mej fortfarande konstig i kropp,hjärna & Hjärta, men var tvungen att gå till skolan iaf. vi bruds hade avslappning på gympan de behövde jag! Låg & dagdrömnde^^
Vi slutde vid 12 som vanligt varje fredag! jag åkte hem till Näve direkt men när jag väl skulle hoppa av bussen stog julia där & övertalade mej att åka in till stan igen för att fika med henne & säll, vi stog där & dividerade & hon tjatade & jag sa nja, men tillslut lyckades hon övertala mej, ville träffa Säll.

Vi fikade, sen drog jag & jull till henne & såg på tv & sen åkte jag hem för andra gången denna fredag!

På kvällen träffade jag allesammans på byn, möte upp med mina pojkar, Snahr & Lille, även Fredda hängde på oxå, dom var just ny hem komna från deras findlandkryssning med fotbolls laget, då vi fick höra massa historier om vad dom vart med om/gjort som vi sent kommer glömma hehe^^

Kvällen slutade inte lika bra som den började men men orkar inte dra upp de mer!

Sitter just nu & lyssnar på Basshunters nya "Angel in the night" haha jag är svag för hans nya låtar på engelska man blir på sånt bra party humör av dom & de gillar ju jag!:D
Sprang även fram&txb till tv förut, dom visade ju andra HSM filmen, haha jag känner mej som typ 12 bast när jag medger att ja kan alla låtar i båda filmerna, men dom bara fasnar, tycker ifs att filmerna är bra oxå & Zac Efron är så jävla snygg!, ska se 3:an på bio sen med mina bruds hehe(A)
High School Musikal & Basshunter, vad har hänt med mej??^^

ska träffa lilla familjen snart, vi ska mysa idag & se på film, me like!

Have the best saturday ever Bitches!

vill rymma & aldrig komma tillbaka hit

kan inte ta de här längre orkar inte gråta mer




skjut mej

Sick and tired

Hemma idag.
orkade inte gå ur sängen idag, min förskyldning har satt sej i kroppen, skyllde på huvudvärk & ont i bihålerna, min mamma trodde mej inte, men säg när hon tror på mej? hon blev as piss så jag fick sjukanmäla mej sj, eftersom att jag har teleskräck så mailade jag ist, tur att gripen har sjukanmälning på mail oxå, annars hade jag vart kokt!
somnade om & vaknade av att julle ringde vi halv 2(!) mådde då illla men nu är de bättre, behövde nog sova igen lite, får se om jag går imorn, får se vad surkärringen säger!"/
hade samhällsprov idag som jag hade glömt bort så jag blev lite sjuk av de oxå.


”Pick me, choose me, love me”,

shit va fint Grey's va idag!
blev fan tårögd där på slutet, när Merditath stog där i hennes & Dereks "ljus hus" så jävla fint, skulle nån göra så till mej skulle jag smälla av & vara evigt trogen, ja lovar! ehh..
fint serie är de iaf, så man blir sådär berörd i hjärtat, men inget slår o.c men iaf

nu ska jag slagga

A superhuman heart beats in me



tycker om denna bild, den är så olik alla andra bilder på mej,
denna bild kommer inte bli en i mängden, för de är det sista
jag är, en i mängden..


shit hinner inte komma på en bra rubrik!!!

oj vad jag har ont i fötterna, synd om mej ska ni veta, mina andra sköna skor ni vet dom jag tappade slit-klacken på, är inlämnade på omklackning, & de kommer säkert ta år innan jag får dom igen, typiskt! så nu går jag i mina andra klackar ni vet dom med gummiklack & jaa dom är mkt mkt skönare än andra skor med 10cm klack men nu har jag gått i dessa i 8h i sträck & de känns vill jag lova! ska sätta mej i fotbad framför Gray's sen! nej nu är slutpratat om fötter!

Var ju som sakt på H&M igår, de var ju Tisdag & även idag för idag är det Onsdag minsann! Igår åkte även syster min med hem med pappa kl6 vi skulle hämta hennes nya mobil så nu har hon en ny snygg, super bra samsung i sin ägo! Lyllos! men den som spar den har & jag är inte så bra på att spara pengar så jag får väll skylla mej sj, kanske, typ lr nej!
haha Becka, pappa & lilla jag lyssande på "Just Dance" med Lady gaga ni vet på högsta volym med värsta basen så hela Nyköping undra va fan händer nu:O hahah fett skoj iaf tihi, jaa den musikvideon till den låten ni vet, så vill jag ha de på typ Nyår värsat draget på den festen i videon alltså!! & så vill jag ha hennes balla Disco-kula-bh! de vore nåt de allt!

Ja vet skulle ju ta kort på dom där jeansen jag sydde in men jag har inte haft tid med de, lr jag har gjort annat ist typ degar framför msn & snackat skit! de ända jag är bra på alltså^^

Just de! Anna min lilla handledare var ledig idag så jag var sj på Divaded igen, vilket är jävligt roligt, får göra lite som jag vill då!! hade en hel vagn med nya ascesoarer (kan inte stava till de) att hänga upp idag, vilket resulterade i att jag var tvungen att typ flytta om på alla spjut, hyllor etc så att skulle få plats vilket var både jävligt knepigt (mkt grejer på jävligt liten yta) & jätte skoj (de blev så snyggt så snyggt när de blev klart) Stolt blev jag!:D
så denna dag har gått snabbt eftersom att jag har haft en del att stå i,
Btw Sandra som oxå praktiserar på H&M, ska åka till London på Söndag för att ha utlands-praktik i 3 veckor så vi kommer inte ses på tre veckor & inte flumma runt på H&M på tre hela veckor surt:( så vi sa good-bye good bye idag!

nu kom jag på att jag "råkade" köpa en ny kofta idaf(A) as snygg & jag har velat ha den jätte länge & nu så kom den på rea & blev halva-priset billig, så de blev "bara" en 100-lapp mindre i plånboken hehe har inte sakt de till mamma ännu, men en kofta är ju en bra investering lr hur??? (stöd tack!)

kom på att de är massa nytt jag måste vissa er & annat fin jag ska fota & ladda upp på min lilla blogg-bebis, får skriva en to do list på inlägg som sak skrivas, de blir nog super!!

nej nu så ropar mitt fotbad, min tekopp & Grey's på mej!

see ya!
Kärlek♥

Me and you in the hippie-world


Bilder: Snott nånstans men kan inte minas var?

GUCCI
sotade ögon, nitar, bohem insperat, våggit ängla hår,
så där lyx hippie! & de gillar jag ju, lyx hippies^^
Jag ÄR ju en lyx-hippie ju tihi:P


I wish that you were here sweet Julia

Sometimes I wish I could save you



Foto: Julia & Nyköpings torg knäppt av mej


Julia Johansson my love.
♥♥

I'm having nightmares from sleeping with the enemy

Hade skolfoto i Fredags, fick sitta ner såklart, kortis I am såhär såg jag ut!

t-shirt h&m, linne under julles, strumpbyxor h&M, väst h&m, skor skopunkten,
halsband hoppplock, hatt ärft av gammelmorfar!

Kul att kvaliten på bilder blir helt fuckad när man laddar upp dom här &
sen förminskar dom! men jaja, min pose är lite cp oxå men de bjuder jag på!
Foto: Beckis & Jag

Hoppas Hoppas jag blir bra på fotot! iaf i skolkatalogen!!:S:S


You are my rose of the day

Nu är jag här igen jippi! Hej bloggen min<3


Bild: sista rosen på våran ena rosbuske

Nu ska jag ladda upp allt jag har på lager sen igår när blogg.se krånglade så jävligt!
så nu blir de inläggs-bombning! men de gillar ni hoppas jag? för jag gillar de som fan^^
Let The Fun Begin!

Kärlek♥

Är i skolan & döööör!

Gasch har UF de är så sjukt tråkigt & vi har inte nåt att göra i mitt & Josses företag (Elbermo UF) heller! har 35min kvar av den här bajs lektionen! jag kommer dö när som helst!
efter att detta är slut så har vi lunch & sen Hantverk, har inte haft hantverk på 2 veckor pga inställt så de ska bli skönt att träffa richard & sy lite grana iegn!

Idag är de en låsa-in-sina-nycklar-i-skåpet-dag! haha både Josse & Eve har låst in sina nycklar så att vaktis var tvungen att komma med stora tågen & knipsa upp låsen tihi^^

usch idag när jag äntligen kommer hem ska jag bara blogga & städa, blogga & städa! i promise! fast jag är ju lite dålig på att göra det jag ska så vi får se hur de blir med de där!

vet ni? jag har tappat slitklacken på min ena sko:( blä nu måste jag klacka om dom, surt!
men när tappade jag den då?? har inge minne va de iaf! så nu är massa löst "skin" (tyg alltså) som jag går på & halkar på hela tiden, har redan vart på väg att ramla 3ggr, pinsmant! har just nu haft rundvisning i klassrumet & vissat min klackar för alla i klassen, haha, snacka om behov av uppmärksamhet:P

Jga har massa fina bilder sparade på skolndatorerna najs najs!
nee blä!!! nu dör jag!



Kärlek♥

Krångel Krångel!

Varför krånglar blogg.se just idag när jag har massa bilder & annat som jag vill dela med mej av + att jag har haft massa tid att sitta vid datorn idag! typiskt...
jaja de jag har gjort ikväll iaf ser ni på bilden, drukit te, ätit nån as god choklad-klutt från öb & sytt!
äntligen kom jag till skott & sydde in ett par gammla byxor från Ullared som var precis raka & fula men nu är stuprör & snygga! as snygg tvätt & fickor är de på dom här jeansen, ni får se dom imorn i Dagens, hade tänkt ha dom i skolan imorn!

men va fan!!!!!! de går inte att ladda upp bilder nu heller! ja blir galen på blogg.se!!! hata hata hata!!!
usch nu går jag o lägger mej & hoppas på att de funkar imorn annasr blir jävligt piss!!!!


Kärlek ♥

And there's so many things that I want you to know

Vilken seg helg!
har vart helt slut & inte kunnat röra mej knappt under denna helg!

I fredags så sov Maja hos mej, vi var på hyttan, såg idol & sjung singstar. Drog sen ut på byn med Lilla Familjen mfl
vi gick runt, lekte vid dagis & klättrade upp på alla brandstegar på gula skolan, drack vin & jag sj en halv öl, hade ont i huvudet & var inte sugen"/
Alla var skit trötta så vi drog hem tidigt, vid ca halv 1 var jag & maja hemma hos mej, vi åt korvbröd & sen somnade vi sött.

igår, lördag, så låg jag mest med datorn i knät & slappade, tittade på "Forrest Gump" & åt chips & kollade på Beck med familjen min på kvällen

Idag så händer det nog inte så mkt heller, jag är skit seg idag oxå se de blir nog film & dator hela dan idag oxå.
Är just nu ensam hemma, dom andra jobbar & är i stan så jag spelar East Fm på högsta volym & passar på att sitta vid datorn så länge jag vill^^

Hoppas ni har haft en mer kreativ helg än vad jag har haft!

Kärlek ♥

Bara för att du inte är inne på msn

Allt är så svårtolkat & överskattat nu för tiden
det stämmer det där att allt blir svårare när man blir äldre
& kärleken är aldrig logisk lr helt sann


Spend your money on lot of things you need and don't need baby!

Eftersom att jag just fyllt år så har jag ju en del pengar som behöves spenderas, hehe
har slösat lite redan du vet på skit grejer som mat, fika, ELLE & så
& så har jag ju köpt dom dära nya t-shirterna från H&M igår oxå
men snart drar jag till Norrköping (de är sakt så iaf) när anna har öppet hus i november
så de gäller att vara förbered så här kommer min önskelista Hösten 08:
-Korsett, så man kan ha som topp till en hög kjol
-Ny kort svart kjol, i tjockare material än den jag har nu
-Tjocka grovstickade strumpbyxor i alla möjliga färger
-Stövlar, med liten klack & rund tå, svårt att hitta eftersom att jag har så smala vader:(
-Blommig vippig kjol helst från 2hand, de blir så mkt roligare då^^
-Stay-ups svarta som ska sluta vid låret!

Korsett Twilfit

Kjolar, Forever21


Stay-ups http://almah.devote.se


Honeyblossom



Visst är det lite jag på den här bilden?
Hippie-band, massa armband (specielt nitarmbandet), vit t-shirt & väst.
jävligt snygg är den iaf, exakt så där coolt kläd vill jag vara kläd varje dag!
hela bruden är snygg & cool, Peaches Geldof heter hon & är 19 bast, 
hela hennes namn lyder så här: (sjukt fiint)
Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof,
jävligt cool syrra har hon oxå, Pixie Geldof heter syrran
(snacka om att dom har balla namn oxå)
deras pappa är såklart Bob Geldof som ligger bakom Live Aid, Live 8
& låten "Do They Know It's Christmas?"

iaf om de är några du ska hålla koll på så är dom här systrarna!
bild:Goggle


Do you remember me? Do you remember me? And the kid I used to be? Do you remember?

"vill supa skallen av mej & däcka i en annan säng än min egen i helgen"
så "fint & romtiskt" skrev jag i ett sms till lilla Nilljus idag, de så jag vill ha de,
men de är mkt jag vill ha & göra denna helg får se hur de blir..

tänker inte sitta hemma iaf för då kommer jag dö
av en överdos av "tycka-synd-om-mej-själv" -pillret lr nåt i den stilen.


Inte så mkt High Five idag inte...

usch fy blä vilken jävla dag!
allt har gått åt helvete!
stressade som en tok, byte kläder tusen gånger, han inte sminka mej, plattade håret i tre år, cyklade till bussen i duggregn utan paraflax som gjorde att mitt hår gick från spikrakt till världens fluff/lockigt burr som inte var snyggt nånstans!
på bussen såg Nilljus direkt att nåt var fel, hon hade rätt, hela jag var ett stort fel! hon satt & frös på bussen & jag svettades som en gris & bestämmer då att bara gå på samhällen & sen åka hem med 11.30 bissen hem, väll i skolan börjar jag frysa ist & vi var bara 7st i från klassen i skolan suck!
så nu sitter jag här med duntäcke & datorn i knät framför tven & fryser & tycker synd om mej sj, såklart
har redan ramlat framlägest när jag skulle plocka upp ett papper från golvet & haft ut hela min godda energidrink på vardagsrumms mattan, klumpigt..

vet inte hur mkt choklad jag tröst ätit idag, N sa att man blir glad choklad, jag säger att det är en bluff..



Måndagen den 6 oktober






På väg från Gripen

Bild
1. Viktor tar hand om Majas cykel & lilla Maja vid den livsfarliga vägen vi alltd springer & skriker över, jävla bilar!
2. Höst! de blir en kall vinter, de är mkt rönnbär, som Elb brukar säga<3
3. Maja gör världens snyggaste hopp-bild, bäst på första försöket!


Om man ändå kunde vara såhär vacker, oberörd & oförstörd








snott av http://moderniteter.devote.se från en gammal ELLE


nöjdare

oj vad lång rubriken blev i inlägget under.
men de är så jag vill ha de, långt & kompliserat
& helst att ordet "forever" har ett finger med i spelet
då är jag 99.99% nöjd, för vem vill vara 100% nöjd?

nöjd
nöjdare
nöjdast
?

& jag vet inte ens vad jag vill med dej, tycker bara att de skoj att reta alla som vill ha dej, men på de bygger man ju ingen riktig kärlek..

trött tröött, orkar inte fota dagens (har ifs redan halft byt om till mys kläder så de skulle ju inte gå iaf) orkar inte fota de jag köpt idag, orkar inte fota min nya frisyr som är så fin, så fin, orkar inte ducsh, orkar inte titta på tv lr dricka te.
orkar bara snacka skit med Nilljus & Q inget annat.
& titta på evighets bilder & störa mej på patetiska brudar som känger på "mitt" på bdb, Nilljus du fattar!

H&M idag, skoj skoj, säll var på besök så skoj att se dej gumman & kom ihåg att vi kommer klara de här! de finns en lösning, de vet jag! jag hjärta dej

julle var oxå besök, skoj att se dej oxå tihi^^ fiin blev du i håret oxå! hoppas leggingsarna blev bra!

orkar inte skriva nåt mer, skulle egentligen vilja skriva flera mil om allt som händer omkring mej men då skulle jag dö av psykisk utmatning för de är så mkt & så svårt & så kompliserat så man dör lite bara att tänka på de i 5 korta sek.

sälls de var värsta sött de du sa idag oxå om de där om balen: "skulle du gå med honom skulle jag gråta" (lycko-tårar alltså) ja, tänk om de skulle bli så...




O jag har vart kär o ni har vart kär o jag ligger här o ni ligger här

Jag känner mig så kluven. Varför bli allt så svårt ju äldre man bli. Mitt kärleksliv är som en stor fruktskål och ostbricka. Ena sekunden gillar jag jordgubbar, men sen vill jag testa gröna äpplen i hopp om att de är bättre. En dag kom herr aprikos och strosade in i mitt liv och sen har vi herr mögelost som alltid lever kvar och kan börja lukta extra strax under vissa perioder. Okej, jag håller med om att det här kan vara den sämsta metaforen som finns nedskriven. Varför kan man inte bara blanda hela fruktskålen och få fram den perfekta smoothien? Han vill jag ha!


Detta har Petra som driver bloggen shecity, Petra är klok flicka hon, just detta känns som om hon har skrivit genom att studera mitt hjärta & hjärna i några år, får just såhär känner jag, exakt, varenda ord stämmer!
kolla in hennes blogg: http://shecity.devote.se


I won't go home without you

heeeej svej!

Klippte mej i måndags, blev jävligt nöjd. snacka om att min nya frisyr är så jag! känner mej väldigt hemma & tuffare & snyggare &...^^
efter klippningen mötes jag upp av Jull & Säll vi fikade på Birgers (såklart vart annars?) myyss i mys hade vi iaf, längesen Facethree  umgicks<3 as jobbig "tjej" som satt brevid oss med sina vänninor som bara vände sej om & råstirra på mej/oss hela tiden! ja ba hallå? vad ville hon liksom? har jag gjort något fel? nej! & hon vände sej om flera gånger & några gånger skrattade hon, jag bara ignonerade henne & fortsatte prata men vid ett tillfäle började vi alla tre garva för att hon var så puckad!
man blir fan chockad att folk kan ha så lite respekt!
jaja, säll åkte & jobba & jag & julle gick på stan & gick sen hem till henne & myste lite. drog ner på stan sen igen för att köpa lite inrednings grejer till hennes rum, gick hem & åt.
Vi träffade kevin oxå, vid sporthallen vid dom lysande skulpturerna haha, julle tyckte dom var as roliga, cp-unge^^
vi satte oss på den dära mini-grillen vid sporthallen & käkade pomes & snckade skit, längesen vi umgicks så de var på tiden!
bråkade med mina päron oxå eftersom dom tror att jag är 5 bast lr nåt & att allt är farligt! vi bråkade om att jag ville sova över hos julll men de fick jag inte, blir så ledsen, fattar inte varför dom börjar skrika & bråka för en liten skitsak!:( så de blev svarta-tårar den dan oxå. suck..
men ja sket i dom & stannde kvar ändå, vill ju inte direkt komma hem när dom håller på sådär"/
iaf alla tre gick vidare hem till jull sen & kollad på tv ett tag, kev drog hem & jag & jull la oss

tror jag feber-yrade under natten lr nåt, varje gång jag vaknade under natten känndes de som att jag var jävligt hög lr nåt! var som i en annan värld, men på morgonen var de bättre ifa!
drog till H&M, väldigt seg dag med lite kunder, men de är tur att man har så bra arbetskamrater! jag & Anna har snackat massa bajs hela dan & jag & Cecilia diskuterade skor & smal/tjocka vader haha^^ Cecilia är en rolig prik hon:P

jaa & nu sitter jag här, väntar på att sista ( & jävligt spännande ) delen av "Främande fågel" ska börja, sjukt bra serie synd att de bara är/var 4 avsnitt.

Händer inte så mkt denna vecka, skolfoto på Fredag bara annars ingenting.

var på Telia idag oxå, så nu äntligen kan jag sms igen:D tummen upp!

Kärlek ♥


Jull & kev

visst ser dom konstiga ut??:S

Jag är så långt ifrån ett biblotek du kan komma

klockan går så sakta nu för tiden, iaf just nu.
har redan gjort allt på min to-do-lista, förutom att städa försås men de tänker jag inte göra
vill bara vakan upp till en ny dag
tror att de är första gången jag längtar till en måndag,
men jag saknar alla jag kommer träffa i skolan & på bussen imorn
& så slutar vi tidigt imorn & så ska jag klippa mej oxå
tror att detta kommer bli en konstig & spännande vecka
som typ alla hjärtans dag fast på 7 dagar, seven days
jag som inte ens tycker om alla hjärtans dag
men ni vet den där förväntan & späningn man har på alla hjärtans dag
kommer han ge mej ett pappers hjärta? sitt riktiga hjärta? lr en ros kanske?
så känns det iaf för en stund tidigare idag

vet ni vad jag vill göra alldra helst imorn?
sätta mej i ett fönster på bibblan & skriva massa fina saker
kanske snacka med en vän lr få en kyss där i fönstret & solen
ska nog ta & gör de, när jag klippt mej klart ska sätta mej där
& be alla känner komma dit & mysa med mej
älskar atmosfären på bibblan i Nyk
kan inte sätta fingret på det men nåt där gör att jag trivs
lite konstigt för jag är ju motsaten till ett biblotek
jag är ju högljud, liten & korkad
i en bibbla är de ju stort, tyst & fullt med smarta böcker!
ska nog ta & sätta på mej pyjamas nu & vänta på att folk ska tid för mej på msn


The leaves are changing colors


Godnatt min frön ♥

The Woman In Me Needs The Man In You



men jag kan inte lita på mitt hjärta ♥
& jag borde få ett pris för att jag är bra på att såra folk
ska lära N alfabetet oxå, jag tycker hon behöver de
de jag behöver är en medicinman som kan bota mitt dumma hjärta
im a bad heartbreaker


Prinsesstårta till en Prinsessa!





Pappa köpte prinsesstårta till mej i helgen när min släkt kom
& firade mej i efterskott, jag snodde rosen men åt aldrig upp den!


'Cause she walk like a boss

Jävla väder!
& de är nån jävel som stökat ner mitt rum.. igen!
oj de måste nog vara jag hehe^^
jaa fattar att jag kan ha så mkt grejer som kan hamna på fel plats huxflux!
men ni känner ju mej, för lat för att lyfta ett finger, iaf  inte just nu, de är mkt roligare & mysigare att sitta på msn & babbla skit!

har vart i stan i dag med familjen min & söndags-fyndat på Rusta & Öb hehe:P
köpte 6st muggar på rusta för en liten fema st, två svarta, två mörk grå & två ljus grå!
dom har sjukt snygga muggar där, skulle kunna köpa alla om jag hade nånstans att ställa allt!
men 6 koppar får jag iaf plats med i flytta-hemifrån-lådan!
så nu är jag ett snepp mer redo att flytta:D
facethree hoppas de blir som vi alltid velat!

släkten min var ju har igår så jag fick mer pengar & ett par silver örhängen & en esprit kort kofta av min snälla moster:D
koftan var skit bra, har letat efter en sån, min moster kan mej utan & innan!
ska ta kort på gerjerna så ni får se sen!

men usch vad de regnar hoppas de inte regnar imorn bitti när jag ska cykla ner till bussen"/
Nilljus jag måste snacka med dej, med säll oxå btw, jag får hoppa emellan er imorn på bussen eheh!

Q är så söt, crush, men jag får inte luras, jag blir ju typ in löv så fort nån är snäll mot mej, snacka om bekreftelse behov!
& så lätt kan de ju inte gå, inte den här gången! men men.

Kärlek♥

.............

fan varför förstör du allt?
du börjar bråka för ett par strumpor
jag orkar inte mer, orkar inte höra din ord
orkar inte känna att du aldrig står vid min sida
det är alltid fel på mej & på allt jag gör
min ny målade mascara hade inte ens hunnit tårka
& nu rinner den ner för mina stupränner till kinder
Gwen sjunger "it's is a wonderful life" snacka om ironi
längtar tills den här skiten är över, tills jag får flytta härifrån
& får bo med människor som håller mej i handen no matter wath
läste en artikel om en undersökning där de visade sej att om man hade
mammor som stötade en sen var liten hade man större chans att lyckas inom
tex musik & film alltså bli känd för sin begåving & jag vill inget helldre än att bli
något stort & ihågkommen, men enligt den här undersökningen ser det ganska mörkt
ut för min del, tack mamma för att du inte finns för mej, du kommer aldrig att få lära känna
den riktiga Martina Mejermo, aldrig..


Love Angel Music Baby

Lyssnar på Gwen & äter rostad majs.
har börjat spela hennes skivor 24/7 igen, gud hur bra är hon inte? kan inte fatta att man kan vara en sån duktig låtsrivare som hon är! Ni måste ladda ner hennes album lr nej köp dom billigt på cdon lr nåt its, för cd:erna är så sjkut snygga, massa snygga bilder & så är det texterna i häftet! När jag lärt mej hur man lägger upp videos från youtube så ska ni få höra mina favoriter direkt på bloggen, men så länge kan jag ju dela med mej av vad mina favisar heter så får ni youtuba dom sj!

Love.Angel.Music.Baby:
-Hollaback girl
-Cool
-The real thing (slow version)

The sweet Escape:
-Early Winter
-4 in the morning
-Wonderful life




CrushCrushCrushCrushCrush

vi kom aldrig fram till någon smart-plan direkt, igår, jag & Nilljus, min ena rådgivare, men de blir någ bra, får ta en dag i taget,
måste få in i huvudet att jag inte alltid behöver ha klart för mej exakt hur läget är lr hur jag känner, jag behöver inte alltid sätta fingret på hur mitt hjärta känner. måste aceptera att mitt hjärta & hjärna är scitsofrena! att ena dagen är så & andra dan så känner jag så utan att få panik över att jag inte har kontroll,
men hallå man behöver inte lr man ska inte kunna ha kontrol över sina känslor, lr hur? man måste få känna att ens hjärta lever & dunkar fritt! att hjärtat inte har munkavel & koppel 24/7!

så just nu kan jag inte berätta om det är 3, 2, lr 1 pojke i mitt huvud, det är nog 3 halvor tror jag!
3 små crush:es det är faktiskt ganska mysig att hitta en liten crush varje dag (nästan) tycker jag!
man behöver inte alltid ta kärlek så seriöst hela tiden, bara man inte sårar nån förstås, då är man bara hjärtlös"/

jaa la mej faktiskt tidigt igår applåder till mej:D:D
Lilla Familjen skulle ut på byn & typ supa lr nåt ja vete fan, men jag var inte "in teh mood for dancing" så jag åkte hem med becka & sov ist! jag är sååå duktig^^

Släkten på min mammas sida kommer om typ 2 & ½ timme & grattar mej & mamma, så det blir tårta & massa present öppning & förhoppningsvis påfyllning i plånboken idag:D me like!

måste ta & snygga till mej nu tror jag lr nej de är ju långt kvar tills dom kommer,
 så jag sitter nog här & tar hand om min lilla Blogg-bebis ist:D

                                                          

Kärlek ♥

Hinner inte skriva de jag behöver skriva!

finns tusen grejer jag vill dela med mej av mej just nu har jag inte tid, inte idag, men imorn då jävlar!
håller på att göra ungspannkaka & ska snart dra till Hyttan, känns som om jag inte sett Lilla Familjen på flera år!
så ikväll blir de mosattsen till förra helgens fredag, lugnt.
är sjukt trött så de blir väll tidigt i säng, bara för att jag sa så kommer ja väll lägga mej imorn bitti lr nåt:P
hehe
jaa tror att de poppat upp en ny pojke i mitt huvud oxå, & dom andra två vet jag inte vad jag känner längre"/
gasch mitt huvud är en ända stor snöstorm fan! blir tokig, men jaa ska ta & snacka med min ena rådgivare ikväll, Nilljus
så kanske vi kommer fram till nå smart^^

nej nu ska becka tydligen ha datorn, suck! syskon..

Kärlek♥

Om du ändå kunnde vara min, kära, älskade, underbara Björn<3

Yes, yes i Igår (1 oktober) så drog vi ju till Sthlm för kolla på älskade Björn, & även på Måns Möller, Özz & Soran som oxå var med på denna stand-up turen men mest skulle vi ju kolla på Björn såklart^^
Min lilla handledare på H&M, Anna var så söt så jag blev ledig hela dan igår ist för att jobba några timmar på morgonen, jag har börkjat bli sjuk förstår ni så hon tyckte jag skulle krya på mej tills på kvällen, Tack Anna:D
så jag tog sovmorgon & laddade ordentligt & åkte in till stan inte förns kl 12.50 tummen upp!
köpte min biljet till swebussen & väntade på dom andra som skulle gå från Tessin till pressbyrån, juste, det regnade som in i helvete den här dan! typiskt, våran vanliga otur liksom, så när "The Gang" äntligen kom fram så var dom sådär snyggt genom blöta hehe^^
vi hoppade på bussen & började vårat äventyr mot sthlm & Björn!
jag & säll satt & snackade & fnittar hela vägen medans dom andra sov/lyssande på musik!
Väll frame så tittade vi på i lite butiker, hann bara två (Monki & Weekday, dom viktigast^^) för Amanda var så hungrig så vi drog till Kungshallen för att käka, åt massa god mat & sen blev klockan tunnelbana dax, fan vad jag älskar att åka tunnelsbana:D lukten, känslan, allt folk!
jaa så vi åkte till nånstans så vi kom till Intiman, gick in & sen så väntade vi lite & sen blev det insläpp, jag & Isabell satt på i mitten på 7 raden , sjukt bra platser, dom andra satt längre bak, två & två!
Sen blev de dax, det började! & helt plötsligt stog han där våran Björn! livslevande! fyy fan vaa ja skrek!!!
jag bara satt & stirrade på honom & sket i att lyssan på dom andra för ett tag!
FY FAN DET VAR HELT JÄVLA UNDERBART, FY FAN VAD JAG GARVA!! hade fan ont i käkarna sen efter att skrattat i 2h i sträck!
men lika plötsligt som det börja, tog det slut, blä:(:(
säll var helt förstörd över att det var slut! & vi ville aldrig gå där i från så vi segade oss som fan!
nu var det 2h kvar tills det var dax att ta tåget hem så vi satte oss på centralen & fikade & drog alla skämt om & om & om & om igen & skrattade så vi fick ont i magen!
klockan gick & tåget kom, myste & gjorde solfjädrar av papper på tåget hem & försökte förklara för Säll skämtet "spöket" som hon inte fatta, tror fan hon inte fattar ni heller:P
kom till Nyköping sa hejdå & sen åkte jag med pappa:D

Tack för världens bästa dag:D
Amanda, Céline, Frida, Isabell, Martina, Rasmus

,
För att titta på fler bilder, besök min bdb:
http://Mejermo.bilddagboken.se

ska ta & göra ungspannkaka till mej nu!
syns på Hyttan!

kärlek♥

2 oktober


RSS 2.0